Relatiepastoraat

Het is helemaal niet gek meer tegenwoordig als relaties uiteen gaan. Wat meer bijzonder is als mensen werkelijk waar willen knokken voor hun relatie. Ik heb er in mijn werk en leven helaas heel veel mee te maken gehad. Maar wat ik ook gezien heb is dat als twee partners er voor willen knokken dat relaties wel degelijk bestand zijn tegen een stevige stressperiode of dat mensen uit de ‘vanzelfsprekendheid’ kunnen komen. Afhankelijk van de situatie wil ik een luisterend oor zijn die vanuit Gods woord richting wil geven.

 

 

APK gesprek

Soms zijn er zaken waar je gewoon even niet uitkomt. Je hebt even een derde persoon nodig om te luisteren en te observeren wat er nu werkelijk aan de hand is. Je kunt mij per gesprek boeken en dat kunnen er altijd meer worden, dat spreken we onderling af.

 

APK relatie

Soms kom je er zelf niet meer uit. Zoveel misverstanden die tot ergernissen leiden of zelfs tot te veel ruzies. We gaan in minimaal 5 gesprekken aan de gang. Jullie leren de ander kennen zoals je hem/haar lang niet meer gekend hebt. Je zult meer begrip krijgen voor elkaar en meer begrijpen waarom de ander reageert zoals hij/zij reageert.

De ander is nu eenmaal anders dan jij!

 

 

In onderling overleg bespreken we het aantal keren waarin we elkaar zullen ontmoeten.

 

Klik voor prijzen
Per los gesprek vraag ik €65
Voor een afgesproken traject van 5 x = €300

Mocht je op eigen locatie een gesprek willen komen, dan komt hier nog €0,28 ct KM vergoeding bovenop.
(Ik reken geen BTW)