Dit ben ik

Mijn naam is Durk Muurling

Ik ben Kerkelijkwerker, Christelijk Spreker en Evangelist

Ik ben geboren en getogen in Den Helder (NH) en heb gewerkt als elektromonteur op de schepen van de marine als onderhoudsmonteur. Daarna ben ik theologie gaan studeren. Hier groeide mijn grote nieuwsgierigheid naar Geloof, de Bijbel en naar een relatie met Jezus. Ik heb dat niet meer losgelaten en leer nog iedere dag.
Mijn eerste studie theologie was aan de reformatorische Bijbelschool (tegenwoordig Hogeschool de Wittenberg en de CHE), daarna ging ik HBO Theologie doen aan het NBI (tegenwoordig Hogeschool Windesheim)  waarna ik nog twee jaar aan de THuK (Theologische Universiteit te Kampen tegenwoordig in Utrecht) heb gestudeerd in de part time opleiding. Ik heb een behoorlijke groei doorgemaakt.

Maar de grootste groei was de zoektocht in het pastoraat en de Bijbel. Ik ben en blijf altijd op zoek naar de praktische uitvoering van het evangelie in deze tijd, dat betekend dat mijn spreekbeurten al tijd praktisch van aard zijn. De tale Kanaäns ofwel de uber kerkelijke taal probeer ik buiten mijn eigen vocubalair te houden.

Ik ben getrouwd, ben vader van vijf kinderen en inmiddels ook al Opa.

Tegenwoordig spreek ik op diverse plekken, in diverse kerken en op verschillende manieren:

Zo kun je me op verschillende plekken tegen komen, neem gerust contact met me op om te kijken of ik iets voor jou kan betekenen.

Groet en zegen

Durk